God Jul och Gott Nytt år!

Jag la upp ett inlägg för flera dagar sedan här men nåt blev fel och det verkar inte som mitt julinlägg kom upp så här kommer ett nytt!

Vi var hos Brandons familj i Ohio i jul!

Den 23:e besökte vi Toledo Zoo för att kolla på julbelysningen!

Brandons mammas familjs sida har italienska rötter och vi åt italiensk mat på julafton och kalkon, steak, potatis på juldagen. Väldigt annorlunda eftersom pasta inte alls är på svenskt julbord. Och vi åt liksom i en omgång. För mig är julmat buffé och man äter i timmar. För att göra julen lite svensk gjorde jag glögg och hade med mig lussebullar, pepparkakor, saffranskakor, skumtomtar och lite annat svenskt godis.

På julafton öppnade vi julklappar! Brandon och jag hade gett varandra adventspresenter vilket jag menade skulle vara nåt litet, kul och billigt men han gav mig väldigt fina örhängen och hade fått tag på Lego med Friends tema! I adventspresent av mig fick han bland annat deodorant och strumpor! På julafton fick jag två muminmuggar som han verkligen hade varit på jakt efter. Jag fick den muggen som bara säljs i Japan i Muminparken där och Mumin dagen muggen från förra året som bara såldes under en dag! Från Brandons familj fick jag en resväska jag önskat mig, en sunrise alarm clock, en låda för tepåsar, vantar och i vår inte så secret santa så fick jag ett emergency kit till bilen. Vi hade med hans moster, mormor och kusiner bestämt att vi skulle köpa en julklapp till någon och de köpte till en så det var inte så hemligt vem man hade fått ifrån. I julklapp gav jag Brandon en karta som man skrapar av staterna i USA och vi ska åka på en tur av militärbasen i Tucson där det finns tusentals flygplan. Jag hade också virkat många julklappar och det uppskattades av de som fick virkat!

Lola fick sin julklapp!

Hoppas du hade en fin jul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: