16 mars

Ida kom med ett senare flyg i fredags och vi kom hem 02 till Tucson! Vi stannade på Ikea innan vi hämtade henne och köpte choklad!

Vi har i dagarna insett att hemmakarantän är för det bästa så vi har handlat på oss mer mat. På walmart tog toapappret slut på fem minuter sa en man där. Jag var på samma walmart förra veckan och då var det mesta kvar där förutom ris, pasta, toapapper och soppa på burk. Idag var även kött, kyckling, havregryn, jordnötssmör nästintill helt slut. Fick lite extra pasta med hem för det stod på en annan liten hylla inte där det normalt är. Åkte även till Trader Joe’s och Ida handlade på sig vegansk mat där. De hade satt upp en skylt att kunder fick bara handla två av varje produkt.

På förmiddagen vandrade vi, tänkte att ute i friska luften borde det vara ok bara man inte går för nära folk eller dricker ur vattenfontäner eller använder allmänna toaletter. Det var väldigt soligt och fin utsikt över stan.

Brandon jobbar hemifrån denna veckan så vi är tre hemma hela tiden nu. Vi har tagit fram sällskapsspel, kollar film, tv och jag virkar. Vad gör ni för att underhålla er? Vad tror ni om att vandra i naturen? Tänker att det borde vara okej men vet inte helt om det är okej att göra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: