Tips tips

Igår gick Arizonas “stay home order” i effekt. Nu ska alla stanna hemma, förutom folk som jobbar i mataffär, sjukvård, polis mm. Alla skolor är stängda terminen ut. Man får gå ut och handla mat och man får vara utomhus men måste hålla avstånd till andra. Förutom att träna hemma så blir det mycket tv-tittande och podd-lyssnande. Här kommer några av mina tips.

Tiger King – Netflix. Galnaste jag sett. Blir sjukare för varje avsnitt. Har sett fem avsnitt hittills. Denna memen sammanfattar det, typ.

Containment – Netflix. Skrämmande aktuell serie om ett virus i Atlanta som är 100% dödligt och polisen och myndigheter försöker hålla det under kontroll med hjälp av att spärra av ett område med fraktcontainers.

Doomsday preppers – Netflix. Man får följa folk som förbereder för domedagen. Prepping som folk borde gjort innan corona bröt ut. En del är väldigt extrema och har inte sina barn i skolan, bygger bunkers på vischan och lagrar enorma mängder mat och vatten.

Brita & Parisa – podd. Gillar denna podden för då hänger jag med i vad som händer i Sverige. De pratar om aktuella händelser och populärkultur. Vet du nån mer liknande med vettiga personer som pratar om liknande saker, tipsa gärna mig!

Spöktimmen – podd. Spöktimmen är tillbaka! Läskiga saker i över en timme.

Konsten att vara – podd. Den bästa pratpodden. Med Clara Henry och Gustaf Jernberg. Känns som att jag är kompis med dem när jag lyssnar på deras podd.

Har klickat på subscribe på SÅ många poddar på sistone men inte lyssnat på alla än. Alla verkar så bra men faller alltid tillbaka på mina säkra kort och ger inte nya poddar en chans. Tänkte jag får ge varje ny podd en chans med ett avsnitt så jag kan bestämma om jag vill ha kvar dem i listan!

Vad tittar/lyssnar ni på?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: