Friday

Nu börjar jag bli riktigt trött på allt som har med stanna hemma/virus att göra. Men samtidigt är ju faran inte över än och samhället kommer börja öppnas igen nästa vecka om det inte förlängs. Det händer inte så mycket här som är värt att blogga om just nu. I tisdags var det Cinco de Mayo, en mexikansk högtid som också firas runt om i USA. Jag gjorde ett försök på att laga enchiladas med kyckling. Det blev riktigt gott!

Vi hade 41 grader varmt i onsdags. Det är helt sjukt att det redan är så varmt. Denna värmen är så svår att beskriva. Det är typ som ugnsvärme. Samtidigt inomhus har vi AC:n på vilket är skönt när man är varm men ibland är det så kall luft att jag har tjocktröja och filt på mig inomhus! När det är såhär varmt så är det bäst att stanna hemma. Många passar på att vandra men på nyheterna hör man om folk som vandrar långt och blir uttorkade och måste flygas med helikopter till sjukhus.

Processed with VSCO with f2 preset

Kaktusarna blommar också nu! Rosa och gula blommor ser man lite varstans nu på kaktusarna!

Hoppas jag kan få lite liv i denna bloggen igen när corona är över. Sorry för ett konstigt inlägg det finns som sagt inte mycket att blogga om just nu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: