Vi har köpt hus!!

Vi har köpt hus!! I söndags åkte vi runt med en mäklare och kollade på hus. Vi såg 7-8 st och hittade ett vi verkligen gillade! Vi fick se ett hus som inte var på marknaden än och vi la bud. Efter lite förhandlande accepterade vi motbudet från säljaren. Det är ett hus som är helt nyrenoverat och ägs nu av en hantverkare. Det är tre sovrum och två badrum. Det finns ett extra utrymme som kan användas som kontor men är inte stängt med dörr.

Det är så fint renoverat! Köksön har till och med en vinkyl! Gillar verkligen stilen! Det är ganska stor trädgård med två stora träd så det är väldigt skuggigt men kan förhoppningsvis kapa lite grenar så vi får in sol där. Huset ligger i byn Willingboro. Här i denna delen av NJ så är det många små städer och “townships” som hänger ihop. Det är mycket motorvägar och större vägar som liknar motorvägar och är nytt för mig. Måste vänja mig vid att köra här nu. Vi är så glada för huset och får nycklarna den 29 juni!

One thought on “Vi har köpt hus!!

  1. Ett jättestort grattis till er! Bilderna som du delade med dig av huset ser verkligen fina ut. Åh, vad roligt med nytt hus. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: