Graduation party

I helgen körde vi till Pennsylvania. Brandons kusin Ryan har gått ut high school och hade fest! Det tar ca 5 timmar att köra till Canonsburg är Brandons moster, kusiner och mormor bor. Ryan ska börja på Temple University i Philadelphia i höst vilket bara är ungefär en halvtimme från oss!

Det var mycket folk som kom och gick i omgångar på festen. Det regnade först mycket men klarnade upp framåt kvällen. Vi spelade cornhole som är ett trädgårdsspel där man kastar ärtpåsar. White claw som är på sista bilden är poppis alkohol här som är som ramlösa/loka vatten med alkohol. Vet inte om det kommit till Sverige ännu! Det är superpoppis här! På söndagen åkte vi tillbaka till New Jersey igen.

En update om huset: I torsdags kollade vi in huset igen och säljaren hade berättat för vår mäklare att det bara var lite träd som skulle klippas ner. Men vi åkte dit och AC:n funkar inte, värmen funkar inte, diskmaskinen var inte inkopplad, duschväggarna var inte uppsatta, träden var inte klippta och han hade fortfarande inte forslat bort en gammal torktumlare. Igår, måndag, skulle vi fått huset, men han behövde en dag till. Så, idag tisdag, ringde mäklaren och sa att han behövde ännu en extra dag. Säljaren har haft ca 3 veckor på sig att fixa allt som skulle bli klart och vårt tålamod börjar ta slut. Nu har vi hotell tills torsdag så vi hoppas att natten torsdag-fredag blir vår första natt i huset. Vi har fått lite nya möbler levererade dit och jag beställde en sängram som skulle ta tio dagar att få men kom bara två dagar efter jag beställde!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: