26 juli

Nu börjar livet i New Jersey arta sig! Jag fick nytt jobb förra veckan! Jag fick ett jobba hemifrån jobb med rekrytering! Det är samma företag som Brandons mamma jobbar för! Det är så flexibelt, bra betalt men inte permanent. Tillfälligt på ca 7 veckor. Fick säga upp mig på lägret utan förvarning. Sa till dem att mitt nya jobb börjar följande dag. Detta känns så bra nu med jobb hemifrån. Är inte helt slutkörd efter dagen är slut och kan sitta i lugn och ro med AC:n på!

I fredags var min tredje dag och försökte jobba samtidigt som våra möbler och lådor äntligen kom!! Detta företaget kommer vi aldrig använda oss av mer igen. Ett par billiga lampor var det enda som var lite trasiga. Men det var deras kundservice som var det värsta vi nånsin varit med om! De sa till oss ”nästa vecka” tre gånger och var så otrevliga.

I fredags skaffade jag också nytt körkort för New Jersey. Det var ett helt äventyr i sig och tog flera timmar. Tur var att jag faktiskt fick körkortet i handen efter all den väntan i kö. I Arizona fick man det på posten inom två veckor.

Hittade halloumi i affären och gjorde så god mat igår! Äntligen kan jag laga lite somrig mat och vi fick testa vår nya grill!

Hoppas du har en bra vecka! Imorgon ska det bli 37 grader varmt här! Trodde vi lämnade värmen i Arizona. Här har vi extrem fuktighet med och är så svettigt när man är utomhus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: