Första dagarna i Sverige!

I måndags landade jag i Sverige! Hade den smidigaste resan över Atlanten. Landade 1 timme och 15 min tidigt och flygningen tog bara 6.5 timmar! Fick en hel rad att sova på!

Dagen efter jag landat så träffade jag min kompis Humle på café. Sen på eftermiddagen har jag jobbat lite härifrån. Blev sedan väldigt förkyld och hoppas verkligen inte det är viruset. Tror det känns dåligt för jag har jetlag med. Hoppas verkligen det går över fort så jag kan träffa mina vänner. Skulle träffat några idag men fick skjuta på det.

Så gott allt är här! Detta är middagen vi åt häromdagen. Grönsaker odlade i trädgården och från en lokal liten gård. Samt kyckling och beasås❤️ som jag saknat det!

Jag och mamma har fikat på Krapperups slottscafé. Mamma och pappa flyttade från Helsingborg till Strandbaden, norr om Höganäs förra året och har nära till mysiga ställen i Kullabygden. Kaffet var lite väl starkt för min smak, har vant mig vid svagt amerikanskt kaffe.

De bor fem minuters promenad från stranden med utsikt över Kullaberg.

Har mest försökt bli bra från förkylningen och hoppas jag är bättre imorgon när vi ska till Malmö och träffa min syster som bor där!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: