Veckan som gått

Ny vecka och ny lista!

Veckans väder

Det har varit SÅ kallt! Jag krattade löv i helgen och fick ha underställ, vinterjacka och mössa och vantar på! Det var typ 5 grader som varnat under dagen. Vi har också haft ösregn som var resterna av stormen Zeta.

Veckans köp

Julgrejer är i butikerna och köpte dessa små gulliga fåglar! Kan vi inte ha två månaders jul och skippa thanksgiving? Tänker börja dekorera orimligt tidigt i år. Ett andra köp i helgen var adidas träningsbyxor på Costco för 10 dollar!

Veckans projekt

Brandons pappa var på besök i helgen. Han körde hela vägen hit från Ohio. Han kom för att hjälpa till med att fixa lite saker med huset. Jag och Brandon har hållit på med en klättervägg i två månader nu och hans pappa hjälpte till att montera det på väggen! Nu ska bara handfästena upp med! Jag har målat bergsdesignen. Väggen är inte så hög som ni ser men lång, då kan man öva upp styrka och uthållighet för klättring på den! Detta blir vår träningsyta, vi har beställt en Peloton cykel också som ska stå här!

Veckans meme

Såg denna på Facebook. Corona lingo på Skånska! Min favorit är uuuudefiga och flabbadraperi haha

Imorgon är det som känt presidentvalet i USA. Det har varit upplopp i Philadelphia som vi bara bor en halvtimme ifrån. Är nog bäst att hålla oss hemma de kommande dagarna, man vet inte vart våldsamheter kan bryta ut, även om det mest är i storstädernas “downtown” områden. Jag försöker hålla mig insatt via svensk media mest. Kollar på SVT’s nyheter, lyssnar på USA podden från Sveriges radio, lyssnar på Consider this from NPR( USA:s public service) och börjat lyssna på The Daily från NY Times. Men kollar inte så mycket på amerikansk TV, vet inte vad man ska kolla på och vi har inga vanliga tv kanaler, bara streaming. Kanske låter konstigt att jag följer mest svensk media, men de ger en klar bild av allt som händer här. Följer även Carina Bergfeldt på Instagram som just nu bevakar valet för SVT. Hon förklara saker så bra. Vi får helt enkelt se hur det går imorgon. Vet verkligen inte hur det ska gå – och vad som kanske händer oavsett vem som vinner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: