Veckans lista

Det är söndag igen, helgen går så fort! Längtar tills jag är ledig när det är thanksgiving! Här kommer en liten lista om veckan!

Veckans väder

Det har varit regnigt, kallt och nån dag har det varit 24 grader varmt! Så det har skiftat rejält. Om några dagar blir det -4 grader på natten. Men annars behagligt och soligt.

Veckans aktivitet

Igår körde vi till mitt ute i ingenstans i norra New Jersey. Vi skulle på en Skandinavisk julmarknad där! Det var i en park som hette Vasa Park, en park där en svensk organisation äger en föreningslokal och jag tror de äger parken där med.

Föreningen SWEA som jag vill gå med i var där och fick kontakt med en kvinna som var ordförande för Östkustens föreningar i USA. Det var en liten marknad men när vi ville ha en kopp glögg hade deras 50 liter tagit slut. De sålde även risgrynsgröt och ärtsoppa.

Veckans köp

Köpte en skylt på markanden. Tyckte denna var så fin! Vänder man på den står det God Jul på baksidan! Vi har även handlat lite extra mat och andra förnödenheter. Folk har börjat bunkra här igen ifall det blir nedstängning. Familjen i Ohio säger att folk handlar massor och en på Facebook i Arizona la ut en bild som visade helt tomma hyllor för toapappret i en affär och sa att hon hade kollat i fyra olika affärer och allt var slut igen. Nu är jag mest oroad över att vårt flyg till Ohio för Thanksgiving blir inställt och vi måste köra dit istället.

Veckans gottis

Bakade blåbärspaj i fredags! Blev så gott!

Hoppas ni får en fin vecka! Det blir jobb här och ska baka kakor och ta med till thanksgiving! Hittat ett recept med äppelbitar i kakorna som såg så goda ut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: