Oturens vecka

Detta har varit en så konstig vecka. Veckan började med massor med snö och när Brandon kom hem från jobbet så skulle han använda snöslungan och skotta snön. Fem minuter in så fastnar en tidning som låg under snön på uppfarten i den. Här lägger man inte dagstidningen i brevlådan, den slängs på uppfarten. Det tog Brandon 5 timmar att få ut. Jag hjälpte lite men gick sen in och såg att jag fått kliande utslag på benen av kylan! Som tur gick det bort efter en stund. Brandon kämpade i kylan med alla sorters verktyg för att dra bort tidningen och tillslut kl 21 på kvällen fick han bort den sista klumpen papper.

Här är han dagen efter med snöslungan

I onsdags så åkte Brandon till Ohio för ett läkarbesök och körde till flygplatsen. Planet hade tekniskt fel och han blev sittandes där i två extra timmar. Han fick byta plan och hans väska kom inte med. Där hade han alla kläder och dator och kursböcker för sitt masterprogram som han pluggar och hade uppgifter med deadline samma kväll.

Medans Brandon var i Ohio hade jag huset för mig själv och det var första gången jag varit själv i huset i flera dagar. Kändes ganska konstigt. Men igår hade jag en kompis på middag som jag lärde känna på lägret jag jobbade på i somras. Hon är lärare och berättade allt om hur zoom lektionerna går, vilket inte går så bra för barnen. Hon jobbar i ett område där det är mycket kriminella drog gäng och sånt. Hon sa att en tjejs hus hade blivit stormat av FBI och hände typ hela tiden. Andra barn tog hand om småsyskon samtidigt som de var på zoom lektion. Så hemskt och jag tror många barn inte kommer komma ikapp kunskapsmässigt igen.

Sen idag kom Brandon hem igen och han landade vid fem på flygplatsen i Philadelphia. Han körde hemåt men på bron över mellan Pennsylvania och New Jersey så exploderade ett däck. Han fick ringa på hjälp via försäkringsbolaget. Som tur kom de efter 20 min och inte efter 90 som de först sa. Han kom hem och nu måste han hitta en verkstad som kan laga hjulet helt och hållet.

Annars så har jag börjat med surdegsbröd och gjort en starter. Är på dag 4 nu.

Hoppas på en bättre vecka imorgon! Bokade en lite getaway för oss i Philadelphia om några veckor så har det att se fram emot! 🥰 hoppas ni får en bra start på veckan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: