Vad jag sett på tv på sistone

Tänkte dela vad jag sett på tv på sistone, dokumentärer och True crime är några av mina favoriter och det är det jag tänkte dela med mig av!

Först ut är Fake Famous på HBO. Tre utvalda personer ska bli influencers på instagram. Det är ett experiment för att se hur fort någon kan bli låtsas känd. Två killar och en tjej är med och de tar stageade bilder för instagram och fejkade följande köps för deras konton. Jag tycker att skaparna missade lite att de allra flesta som är influencers har någon sorts framgångsrikt företag eller kändisskap på förhand. Instagram är en av flera plattformar där de marknadsför sitt företag och promotor andra företag.

Sen har jag också sett dokumentären om Britney Spears på Hulu. Den följer rörelsen FreeBritney. Hemskt hur hon blev behandlad och kallad galen när hon behövde hjälp. Hon var bara 20-21 när hon blev intervjuad och utmålad som den onda i hennes breakup med Justin Timberlake. Hoppas att hennes pappa snar förlorar förmyndarskapet om henne och hon kan leva sitt liv som hon vill.

Har också kollat på Crime Scene – The Vanishing at Cecil Hotel på Netflix. Denna dokumentär handlar om Elisa Lam som är 21 år och reser från Kanada till Kalifornien. Hon försvinner och en månad senare hittas hon död – naken i en vattentank. Hotellet som hon bor på har en hemsk historia av mord, självmord och våldtäkter. Det ligger Downtown Los Angeles som har tusentals hemlösa och där finns mycket droger och brottslighet. Elisa ses sista gången i en hiss och har ett märkligt beteende. Det uppdagas många märkliga sammanträffanden och det finns ingen förklaring till hur hon dog. Mycket sevärd!!

På svensk tv har jag kollat på Utredningen. Denna serien handlar om utredningen av mordet på Kim Wall. Det är en dramatisering och var väldigt intressant tycker jag. Väldigt känslofylld och välgjord. När jag såg den tänkte jag på serien Bron och fick samma vibbar. Det var verkligen en Nordic Noir.

Slutligen har jag också kollat klart på Criminal Minds säsongerna 13-15. Tror de hade svårt att avsluta det på ett bra sätt men gillade avsnittet om stalkern som Garcia hjälpte till att sätta stopp för och avsnittet där Cat Adams är med igen och spelar sitt spel med Spencer Reid som sin spelpjäs.

Har du sett något bra på streaming? Dela gärna med dig av dina tips!! 🥰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: