En evighet senare..

Oj oj så länge sedan jag skrev här! Har haft SÅ mycket på gång att jag inte har orkat sitta vid datorn och skriva när jag jobbat klart för dagen. Så allt som hänt sedan mitt Sverige inlägg var så klart att jag var i Sverige och flög tillbaka den 27 juni. Jobbade en intensiv vecka och sen åkte vi på semester till Hilton Head i South Carolina!

Vi badade i poolen, havet och åt god mat varje dag!! Det var så fint där och det var min födelsedag på fredagen den 9 juli! Brandon överraskade med en privat båttur!

Vi såg några delfiner på båtturen! Det var kapten och en i besättning och de var så trevliga och kunniga om området!

Vi vill verkligen åka tillbaka hit nån gång igen!

Vi avslutade resan med en lång försening i Charlotte och kom hem så sent. Dagen efter började jag i princip nytt jobb, har fått helt nya arbetsuppgifter på mitt jobb och är en Client Relationship Manager. Jag har ansvar för att fylla 1800 jobb på 150 olika bokaffärer på universiteten och collegen runtom i USA. De behöver tillfälligt anställda när terminen börjar och det är vår mest intensiva period just nu. Så mycket nytt och ett helt nytt system som vi inte använt innan. Jag gillar det eftersom jag inte måste prata i telefon hela tiden!

Ovanpå allt detta har Brandon också fått nytt jobb! Och vi har flyttat igen! Brandon fick nytt jobb i Dayton, Ohio. Alltså där Rachel, hans syster bor! Vi fick packa allt igen och hade flyttfirma förra veckan som kom och hämtade alltet. Huset blev sålt direkt men fick läggas ut igen till försäljning för köparna var galna som ville ha massa pengar till att “fixa” vårt hus som det inte är något fel med. Så nu gick det ut igen och vi har fått bud! Vi har också ett hus på gång här i Ohio! Men mer om det i ett annat inlägg!

I veckorna är jag hos Brandons föräldrar och jobbar därifrån och Brandon är hos Rachel. Om allt går som det ska med det nya huset får vi nycklarna om ca en månad. Känns som allt varit kaos den sämste månaden och hoppas på att Augusti går fort så vi kan flytta in i det nya huset! Härnäst om två veckor tar Brandon sin masterexamen!

One thought on “En evighet senare..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: