Helg!

Oj det är redan oktober! Har haft fullt upp med huset och det stundande bröllopet! Vi börjar komma i ordning med huset. Mycket av våra kläder och filtar som var nedpackade luktade lite konstigt så haft så mycket att tvätta. Tar typ aldrig slut. I helgen var Brandon iväg på svensexa så jag hade huset för mig själv och fick så mycket gjort. Åkte också på en liten shoppingrunda.

Unnade mig starbucks i fredags och lite nya grejer från bath and body works. Duschgel, lotion, body mist och scrub. Gick också i en butik som heter Christmas Tree Shops. De har allt möjligt och hade både julgrejer, thanksgiving och halloween pynt ute i butiken samtidigt. Jag köpte några skärbrädor och en liten skylt till dörren som det står ”trick or treat” på och de hade Annas pepparkakor! De hade verkligen allt möjligt där!

I veckan fick vi vårt bord och två stolar vi köpt! De var visningsexemplar i butiken så det var på rea! Stolarna på kortsidan kallas för ”host chairs” och man brukar ha andra stolar på långsidan men de som de hade gillade vi inte och att beställa andra skulle ta flera månader så vi avvaktar med andra stolar just nu!

Har också pysslat med min lilla Sverige hörna! Vi har inbyggda hyllor och satt mina Sverige saker där!

I veckan ska jag till frisören och till en pumpkin patch! Det känns fortfarande inte som höst för idag är det 28 grader varmt. Hoppas på svalare temperaturer snart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: