Nashville

I torsdags åkte jag, Brandon, hans mamma och syster till Nashville. Jag jobbar med Brandons mamma och vi var inbjudna till jobbets årsmöte och julfest i Nashville. Det hölls på en gigantiskt resort som heter Gaylord Opryland. Man kunde åka båt inne i resorten – så stort var det.

Jobbet betalade för tre nätter för varje inbjuden anställd och en gäst. På fredagen var det möte största delen av dagen och på kvällen åkte vi in till downtown Nashville och barhoppade.

Det var kul att träffa de jag jobbar med och matcha namn med ansikte. I downtown var det livemusik på varenda bar och det fanns på flera våningar på varje bar.

Dagen efter hade Brandon bokat en massage åt mig på hotellet! Det var verkligen välbehövligt!! På eftermiddagen åkte vi tillbaka till downtown och trots att det vara var tre på eftermiddagen var det fullt ös på varenda bar.

Jason Aldeans bar var min favorit för man behövde inte trängas med alla. Bra musik som inte var sjukt hög. På kvällen var det dags för julfest och vi fick god mat. Det var bara sjukt svårt att hitta runt på hotellet och vår balsal låg på ett konstigt ställe man knappt kunde hitta till.

Nu packar vi denna veckan och så åker vi till Sverige på fredag!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: